marți, 12 noiembrie 2013

Provocarea scarilor

Este destinat in special celor care sunt mai
avansati la conditia fizica. Incepatorii pot sa incerce doar o urcare completa.  Tocmai l-am facut si e criminal. Pentru exercitiul asta o sa va mutati la etajul 10 :)
Scopul provocarilor este sa va depasiti limitele sau cel putin sa incercati. Din punct de vedere muschi trageti tare. daca sunt probleme gen palpitatii, lipsa de aer, dureri la ligamente, articulatii opriti-va sau faceti o pauza. Nu va sinucideti maine este o alta zi frumoasa !
1. O serie de scari urcati alternativ stang-drept cate 2 trepte. Puneti stangul peste 2 trepte, apoi cu dreptul pasiti 2 trepte peste pozitia stangului. Urmatoarea serie de trepte urcati cate 3. Alternati pana ajungeti sus.
Va intoarceti jos pe scari sau cu liftul.
2. Urmatoarea serie presupune saritura cu ambele picioare o data. O serie de trepte cate o treapta, urmatoarea cate doua, apoi cate trei si din nou cate una,cate doua, cate trei pana sus.
3. Daca mai puteti va intoarceti jos si facem ultima serie : O serie alternativ doua trepte, o serie saritura cate 2 trepte, o serie alternativ cate 3 trepte, o serie sarituri cate 3 trepte. Alternati pana ajungeti sus.

Incheiati cu o izometrie : ca si cum ai sta pe scaun te lipesti cu spatele la perete. Picioarele formeaza un unghi de 90 de grade. Mainile intinse, trebuie sa stai 1 minut.

Si nu uitati, daca esti puternic, nu ai cum sa fii slab !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu