sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Despre diete

Diete, diete. Cine nu are o cunoscuta  care sta numai in diete, se chinuie tot timpul. Asadar orice te forteaza sa nu faci un lucru pentru o perioada  de timp este o dieta ? Si dupa aia ce se intampla ? Te ingrasi la loc asta se intampla. Trebuie sa te gandesti ca modul in care arati este rezultatul a ceea ce faci sau ce nu faci. Daca iti place asa , foarte bine. daca vrei sa schimbi ceva trebuie sa schimbi pentru totdeauna. Fara minciuni de marketing gen patratele in 2 luni, slabeste cu ceaiuri ... Bulshit astea sunt. Daca esti ca mine o persoana care asimileaza usor si depune grasimile trebuie sa faci ceva si sa te schimbi.
Este simplu daca nu arzi grasimi prin miscare trebuie sa ai un regim alimentar mult mai drastic. Atunci ce vrei sa te chinui toata viata sau sa inveti corpul sa arda si grasimi ? 
Principii alimentare cum ar fi mese mai dese si mai mici cantitativ, fructe in loc de snackuri sau patiserii, sa mananci dimineata. Sunt multe persoane care sar masa de dimineata. Nimic mai gresit prieteni. Corpul se supune la o presiune prea mare, nu v-ati alimentat in timpul somnului sa zicem 8 ore plus inca 4 pana cand mancati de pranz sunt 12 ore. Incercati sa nu ajungeti sa muriti de foame. Atunci corpul este flamand si inmagazineaza tot. 
O ideea pe care am folosit-o si eu, daca chiar ajungeti acasa morti de foame, treceti prin bucatatrie, luati ceva dar putin. mergeti sa va schimbati , dus etc. Cand revii in bucatatrie nu o sa mai fii asa dornic sa devorezi mancarea. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu